A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЛІКАРІ, ЯКІ МОЖУТЬ ВСЕ

Дата: 28.02.2024 11:31
Кількість переглядів: 62

Хірургічне відділення КНП «Путивльська міська лікарня» є одним з основних підрозділів закладу, яке надає широкий спектр медичних послуг: хірургія, травматологія та гінекологія.

Хірургічна допомога мешканцям Путивльської та Новослобідської громад надається за пакетом «Хірургічні операції дорослим та дітям у стаціонарних умовах».

Згідно маршрутів госпіталізації хворих до нашої лікарні госпіталізуються хворі в невідкладних станах хірургічного профілю і з ортопедичною, і травматологічною патологією.

Відзначимо, що в минулі роки маршрути пацієнтів були побудовані таким чином, що хворі з хірургічною патологією в легкому і середньому станах важкості транспортувались екстреною допомогою до госпітального округу, а найважчі хворі, стан яких не дозволяв транспортування, які не могли чекати, які потребували негайного лікування для збереження життя, госпіталізувались до нашого хірургічного відділення.

У хірургічному відділенні працює злагоджений та професійний колектив лікарів - хірургів, травматологів, акушер-гінекологів та медичних працівників.

Завідуючий відділенням Сергій КАУШАН має досвід роботи більше п’ятнадцяти років за двома спеціальностями - хірургія та анестезіологія.

Микола СИДОРУК - хірург вищої категорії зі стажем роботи більше тридцяти років. Володіє широким спектром оперативних втручань, у молодому віці мав досвід роботи бойового медика в «гарячих точках». Закінчив Тернопільський медичний інститут, інтернатуру за фахом «Хірургія», проходив в Сумській обласній лікарні. Тривалий час працював завідуючим хірургічного відділення Буринської ЦРЛ. З червня 2023 року Микола Адамович працює лікарем-хірургом в Путивльській міській лікарні.

Разом з досвідченими хірургами у відділенні працює молода, енергійна лікар-хірург Надія КОШЕЛЄВА, яка народилась в селі Нова Слобода Путивльського району. Закінчила медичний інститут Сумського державного університету та проходила інтернатуру за фахом «Хірургія» на базі Путивльської міської лікарні та вирішила продовжити працювати в нашому закладі. Фахівець постійно розвивається, удосконалюється. І вже опанувала лікарську спеціальність "Дитяча хірургія". Уже два роки діти можуть отримувати кваліфіковану хірургічну допомогу в нашій лікарні.

Медичну допомогу при порушенні функції опорно-рухового апарату у відділенні надають лікарі-травматологи Геннадій ЛУБИНЕЦЬ і Сергій ГРИЦЕНКО.

Акушерсько-гінекологічну допомогу в хірургічному відділенні надає лікар акушер-гінеколог Юлія КОБЗИСТА, яка володіє багатьма методами діагностики: ультразвукова, гістероскопія, кольпоскопія. З 2014 року Юлія Валеріївна очолювала акушерсько-гінекологічне відділення, відповідала за організацію надання медичної допомоги жіночому населенню, а тепер влилась до колективу хірургічного відділення.

Хірургічне відділення оснащено сучасним обладнанням: апаратами штучної вентиляції легень експертного класу, портативним УЗД-апаратом, моніторами пацієнтів, високопоточними концентраторами, електрокоагулятором для зменшення травмування тканин і крововтрати під час операції та іншим, що дає можливість проведення різних видів хірургічних втручань.

Лікарі хірургічного відділення Путивльської міської лікарні завжди готові надати якісну хірургічну допомогу пацієнтам, які цього потребують.

Бережіть себе і своїх рідних.

Разом до перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь