ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 23.02.2024 16:01
Кількість переглядів: 54

Нагадуємо про дію Постанови Кабінету Міністрів України від 07.12.2023 № 1292 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 р. N 1147», яка стосується обмеження пересування в межах п’ятикілометрової зони від державного кордону України з російською федерацією.

У зв’язку з постійними обстрілами прикордонних територій з боку ворога, просимо жителів громади не ігнорувати правила безпеки та відповідні обмеження.

Прохання до всіх, по можливості, попереджайте літніх людей про небезпеку та можливі ризики, що можуть спіткати цивільне населення в межах п’ятикілометрової зони від кордону з агресором.

Будь ласка, не нехтуйте правилами безпеки, адже їх виконання допоможе зберегти життя вам, вашим рідним і близьким людям.

Укотре нагадуємо, що переміщення осіб в межах п’ятикілометрової зони від державного кордону з рф здійснюється з урахуванням безпекової ситуації, що склалася та тимчасових режимних обмежень, запроваджених військовим командуванням та військовою адміністрацією під час виконання заходів правового режиму воєнного стану, на підставі відповідних перепусток.

Видача перепусток особам, які проживають і перебувають у межах п’ятикілометрової зони від державного кордону України з фр здійснюється за попереднім погодженням з відповідними підрозділами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь