A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

З 2022 РОКУ В КНП «ПУТИВЛЬСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» ПРАЦЮЄ ІНФЕКЦІЙНЕ ВІДДІЛЕННЯ (COVID-19), ЯКЕ ВІДІГРАЛО ВАЖЛИВУ РОЛЬ В БОРОТЬБІ З КОРОНАВІРУСНОЮ ІНФЕКЦІЄЮ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ НАШОГО РАЙОНУ

Дата: 20.02.2024 10:01
Кількість переглядів: 64

У зв’язку з припиненням пандемії коронавірусної інфекції, здійснено його перепрофілювання в терапевтичне відділення з ліжками інфекційного та неврологічного профілю. Відділення повністю забезпечено кисневими концентраторами, пульсоксиметрами та іншим медичним обладнанням.

Очолює терапевтичне відділення молода, перспективна завідуюча Марина ЧЕРНЯКОВА, яка є уродженкою села Нова Слобода. Лікар закінчила медичний інститут Сумського державного університету за цільовим направленням від колишнього Путивльського району. Проходила інтернатуру за фахом «Терапія» на базі нашої лікарні. І вирішила продовжити працювати в нашому закладі.

Усе життя лікаря складається зі здобуття нових знань і досвіду. Тому Марина Дмитрівна вирішила не зупинятися на досягнутому та опанувала суміжні лікарські професії: інфекційні хвороби та неврологія. Тепер вона висококваліфікований спеціаліст і може надати допомогу за різними напрямами.

Хочемо нагадати, що відтепер за новими маршрутами екстреної (швидкої) допомоги, госпіталізація пацієнтів Путивльської та Новослобідської територіальних громад у невідкладних станах терапевтичного профілю здійснюється до КНП «Путивльська міська лікарня».

Колектив терапевтичного відділення на чолі з Мариною Дмитрівною завжди готовий надати якісну медичну допомогу пацієнтам, які цього потребують.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь