A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАШІ ЛІКАРІ

Дата: 15.02.2024 10:16
Кількість переглядів: 108

У КНП «Путивльська міська лікарня» вже майже два роки працює молодий спеціаліст, стоматолог-протезист Вікторія МІХЕЄВА. Надихнувшись медициною з самого дитинства від своїх рідних, Вікторія Олегівна вирішила вступити до Сумського медичного університету, який з успіхом закінчила та отримала професію стоматолога.

Зросла Вікторія Олегівна в родині медичних працівників. Її бабуся Валентина ВОЛИНЦЕВА присвятила все своє життя роботі в сільській медицині, мама Людмила РОЗКАЗ майже 30 років працює в Путивльскій лікарні медичною сестрою.

Після університету Вікторія Міхеєва проходила інтернатуру в нашому закладі та вирішила залишитися працювати на своїй малій батьківщині. Молодий лікар бажає працювати, розвиватись, навчатись. Сучасний стоматолог має вміти надавати всі види стоматологічної допомоги. Саме тому Вікторія Олегівна зараз навчається за спеціальностю «Хірургічна стоматологія», і з липня 2024 року лікарня поповниться хірургом-стоматологом.

Упродовж майже 10 років у КНП «Путивльська міська лікарня» не було свого стоматолога-протезиста. Послуги надавали періодично лікарі з інших лікарень області, що було вкрай незручно для пацієнтів. Тепер ця проблема вирішена.

Для комфорту пацієнтів та якісного надання стоматологічної допомоги лікарнею придбано нову сучасну стоматологічну установку.

Лікар працює в поліклінічному відділенні лікарні на 4 поверсі в кабінеті № 39.

Шановні пацієнти, запрошуємо вас на консультативну та протезувальну допомогу до нашої лікарні.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь