A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ МОБІЛЬНА МЕДИЧНА БРИГАДА

Дата: 14.02.2024 13:28
Кількість переглядів: 67

З метою забезпечення доступної медичної допомоги жителям Путивльської громади в КНП «Путивльська міська лікарня» продовжує роботу мобільна медична бригада, створена за співпраці з Сумською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.

Мета мобільної медичної бригади – надання первинної медичної допомоги та забезпечення ліками в умовах війни в найвіддаленіших населених пунктах громади, у тому числі в п’ятикілометровій зоні від кордону з країною-агресором російською федерацією.

У складі бригади працюють лікар загальної практики сімейної медицини Геннадій БУДЮК, медичні сестри Наталія САМОХІНА та Віталіна КОСТРОВА. Досвідчений водій Сергій ДАДИКІН забезпечує доїзд бригади за будь-яких погодних умовах до всіх населених пунктів громади.

При виїзді бригади пацієнтам надається консультативна допомога лікарем на місці роботи бригади, а також удома пацієнтам, що не здатні самостійно пересуватись.

За результатами огляду надаються безоплатно лікарські препарати (гіпотензивні, антибіотики, протизапальні, цукрознижувальні, при захворюванні ЖКТ та інші) на 10-14 днів до наступного виїзду бригади.

Виїзди здійснюються згідно з графіком два рази на місяць до кожного населеного пункту. Графік виїздів можна дізнатись у фельдшерів сіл або в реєстратурі лікарні за телефонами +38 (066) 668 65 45, (05442) 5 16 85.

Запрошуємо всіх жителів громади скористатися послугами мобільної медичної бригади та зичимо всім міцного здоров’я і мирного неба.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь