ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 09.02.2024 15:35
Кількість переглядів: 106

Раз на місяць у Путивльській міській раді проводиться засідання комісії з питань захисту прав дитини, серед основних завдань якої сприяння в забезпеченні реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та запобігання дитячій бездоглядності.

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Путивльської міської ради.

Присутні обговорили питання, які безпосередньо стосуються соціального захисту дітей у межах правового поля.

На порядку денному розглядалися п`ять питань: визначення місця проживання малолітніх  дітей, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, повернення дітей з центру соціально-психологічної реабілітації батькам і два питання щодо захисту житлових і майнових прав дітей.

Усі питання попередньо були детально опрацьовані фахівцями служби у справах дітей виконавчого комітету Путивльської міської ради.

Кожна дитина має право на соціальну підтримку та захист з боку держави. Діяльність комісії з питань захисту прав дитини спрямована на координацію зусиль установ і організацій громади у сфері реалізації державної політики щодо соціально-правового захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, раннього соціального сирітства.

За результатами засідання прийнято компетентні, виважені рішення, спрямовані на забезпечення соціально-правового захисту дитини, згідно з чинним законодавством і взяті на контроль до їх повного виконання.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь