A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ, УВАГА: ФЕЙК

Дата: 07.02.2024 16:09
Кількість переглядів: 59

Гуманітарний штаб Путивльської міської ради неодноразово попереджав про те, що потрібно довіряти тільки офіційній інформації, яка розміщується на офіційній сторінці громади в соцмережі "Facebook", сайті громади та за телефоном 095-874-11-90.

Останнім часом якісь люди, що, мабуть, мають на меті дестабілізувати ситуацію в громаді, поширюють інформацію про те, що, для того щоб отримати гуманітарну або матеріальну допомогу, необхідно зателефонувати на короткий номер і зареєструватися, і все швиденько вам нададуть. Але це є ФЕЙК. Гуманітарний штаб не проводить ніякої попередньої реєстрації на гуманітарну чи будь-яку іншу допомогу.

Для того щоб жителі громади отримали гуманітарну допомогу, міською радою проводиться робота з пошуку благодійних фондів і громадських організацій, які б мали змогу та бажання допомогти (це й налагодження стосунків, і доведення причин, чому саме наші жителі вкрай потребують тієї чи іншої допомоги, організація доставки, розвантаження, розподіл відповідно до рекомендацій благодійників і кількості поставки, і тільки після того здійснюється видача).

Будьте пильними.

Не піддавайтеся на провокації, довіряйте офіційним джерелам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь