ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДОПОМОГА ТИМ, ХТО ЦЬОГО ПОТРЕБУЄ ВІД ГО «ДЖЕРЕЛО НАДІЇ УКРАЇНИ» СПІЛЬНО З ГО «АГЕНЦІЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ МІСТА» ТА БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «HITEX»

Дата: 02.01.2024 09:16
Кількість переглядів: 211

 ГО «Джерело надії України» спільно з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та Благодійною організацією «Hitex» розпочинає масштабний соціально-гуманітарний проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України» за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

 Ми об’єдналися, щоб сприяти покращенню якості життя, фізичного та психічного здоров'я жителів та ВПО Харківщини, Сумщини та Чернігівщини, а також доступності засобів до існування та стабільності у цих регіонах.

 Надаємо допомогу та підтримку тим, хто на це потребує: жінкам, дітям та сім’ям, що проживають у прикордонних та прифронтових територіях, внутрішньо переміщеним особам, людям похилого віку та особам з інвалідністю, постраждалим від насильства, людям з низьким доходом, а також благодійним фондам, громадським організаціям і волонтерським ініціативам, що працюють у соціально-гуманітарному напрямку.

Протягом січня і лютого 2024-го року у межах проєкту наша команда планує:

 Видачу гуманітарної допомоги, до складу якої входять продуктові, гігієнічні набори та портативні батареї, щоб забезпечити базові потреби вразливих категорій в прикордонних територіях Сумської області

Для можливості отримання гуманітарної допомоги потрібно заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/wZGzYg4WtXiQMon98

Надання багатосекторальної допомоги - юридичної, психологічної, соціальної допомоги мобільними групами у громадах Харківщини, Сумщини та Чернігівщини

Якщо бажаєте отримати індивідуальну або колективну консультацію від спеціалістів, заповніть реєстраційну форму: https://forms.gle/wZGzYg4WtXiQMon98

Посилення спроможності організацій громадянського суспільства північно-східних регіонів, що працюють у напрямку надання соціальної та гуманітарної допомоги.

Даний проєкт реалізується Джерелом Надії у партнерстві з Mercy Corps за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

Проєкт став можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

Будемо вдячні за поширення інформації серед тих, кому це важливо.

Тільки завдяки спільним зусиллям ми зможемо допомогти людям, які цього потребують. Об’єднуємося, щоб підтримувати один одного!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь