A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ КОНОТОПЩИНИ ПОПОВНИЛИ МІСЦЕВІ БЮДЖЕТИ 1617,0 МЛН ГРИВЕНЬ

Дата: 22.12.2023 13:56
Кількість переглядів: 34

У той час, коли Збройні сили України боронять та визволяють рідні землі, пересічні платники податків надійно тримають економічний фронт – чесно сплачуючи податки. 

Наразі кожен обізнаний український громадянин свідомо допомагає державі подолати складний фінансовий стан та гідно підтримати її обороноздатність. Адже всі розуміють, що бажаний мир в Україні напряму залежить від кожного з нас.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Конотопського району Сумської області дуже відповідально ставляться до сплати податків і зборів. Так, протягом 11 місяців 2023 року ними було сплачено до місцевих бюджетів 1617,0 млн гривень. Зазначена сума на 259,7 млн грн перевищила показник аналогічного періоду минулого року.

У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 1225,5 млн грн, єдиного податку – 166,1 млн грн, земельного податку  - 169,1 млн гривень.

Податківці констатують, що цей суттєвий внесок дозволить забезпечити виконання місцевих бюджетів, фінансову підтримку територіальних громад, а головне – військових у період дії воєнного стану.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь