ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КАР’ЄРА – СИНОНІМ УСПІХУ

Дата: 21.12.2023 08:58
Кількість переглядів: 79

20 грудня в Путивлі відбулася знакова подія – відкриття Центру кар’єри на базі ДПТНЗ «Путивльський професійний ліцей».

Побудувати кар’єру та отримувати гідну винагороду за свою працю – ось мрія багатьох учнів, студентів, а також путивлян, що вже працюють. Про те, як визначити здібності учня, оздобити їх, щоб перетворити на багатогранний «алмаз» успіху, йшлося на відкритті Центру кар’єри при професійному ліцеї.

Урочисто відкрив центр директор закладу Олександр НОВОБРАННИЙ, який розповів про втілення ідеї в життя, її мету та копітку працю, вкладену в створення умов для Центру кар’єри.

З вітальними словами також виступили Путивльський мыський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, депутат Сумської облради Євген ЮЖАКОВ і гостя з Сум, методист Навчально-методичного центру профтехосвіти (НМЦ ПТО) у Сумській області Катерина ШЕЙКІНА.

Кожен відзначив вагу події для громади, адже створюється прекрасне середовище для формування кадрового потенціалу. І передусім – для сільського господарства. До речі про те, наскільки затребувані працівники в цій сфері, йшлося у обговоренні на круглому столі, що відбувся після урочистого відкриття.

Керівники малих і великих сільгосппідприємств – роботодавці, що завітали на цей цікавий захід, обмінялися думками щодо підготовки універсальних працівників агросектора. Вони запевнили учнів ліцею, які також були присутні на круглому столі, що пропонують гідну оплату праці. Отже, є, заради чого вчитися й намагатися набувати необхідних навичок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь