ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СТАН РОЗРАХУНКІВ З БЮДЖЕТОМ

Дата: 15.12.2023 13:29
Кількість переглядів: 54

Приватна частина електронного кабінету дозволяє платнику податків надіслати до відповідного органу ДПС запит щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС. 

Вхід до електронного кабінету здійснюється за адресою:  https://cabinet.tax.gov.ua. Меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету дозволяє платнику створити та надіслати до відповідного органу ДПС запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС. Верхня панель навігації у вікні «Заяви, запити для отримання інформації» дозволяє встановити відповідний період та обмежити перелік документів за типом «J(F)13 Запити». Зі списку документів обирається запит (F/J130020(4)) натисканням лівої клавіші миші. В наступному вікні в полях «Регіон» та «Район» обирається відповідний територіальний орган. Збережений документ необхідно підписати та відправити до органу ДПС.

Відповідь на запит платника податків надсилається через Електронний кабінет станом на дату відправлення у вигляді витягу з інформаційної системи органів ДПС за формою «F/J140020(4))».

У зв’язку з впровадженням електронних сервісів для платників не передбачено отримання платником акта звірення стану розрахунків за податками, зборами, платежами та єдиним внеском в паперовому вигляді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь