A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ВЧИТЕЛІВ -ЛОГОПЕДІВ

Дата: 12.12.2023 17:01
Кількість переглядів: 124

8 грудня 2023 року на базі Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради відбулось засідання творчої групи вчителів-логопедів закладів освіти Путивльської міської ради на тему: «Актуальні питання в наданні корекційно-розвиткових послуг дітям з порушеннями мовлення».

Директор  КУ «Путивльський ІРЦ» Тамара КИЗЕНКО наголосила на актуальності даного питання, необхідності тісної співпраці педагогів усіх закладів і установ  освіти з метою надання допомоги дітям, .які мають функціональні (мовленнєві) порушення.

Учитель-логопед Путивльського ДНЗ №1 Катерина МОТРЕНКО розповіла про особливості організації логопедичної роботи з дітьми дошкільного віку, які мають особливі освітні потреби.

Поділилася своїми прийомами роботи з дітьми з особливими освітніми потребами вчитель-логопед Путивльського ліцею №1 ім. Р. Руднєва Юлія ГУДІМОВА.

Про роль вчителя-логопеда в команді психолого-педагогічного  супроводу дітей з особливими освітніми потребами розповіла вчитель-логопед Путивльського ліцею №2 ім. Г.Я. Базими Тетяна ШКУРМАН

Фахівець-консультант КУ «Путивльський ІРЦ» Ольга СМІЛИК презентувала свій досвід роботи щодо роботи з дітьми з мовленнєвими порушеннями, наголосивши, що тільки за умови тісної  співпраці з батьками  під час корекційного процесу буде гарний результат.

Учасники зустрічі обговорили теоретичні та практичні аспекти роботи з дітьми з мовленнєвими порушеннями, обмінялися досвідом роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Засідання пройшло в діловій конструктивній обстановці.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь