A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГОТУЄМОСЬ ДО ПРОФЕСІЙНИХ ВИПРОБУВАНЬ

Дата: 06.12.2023 15:49
Кількість переглядів: 45

На базі Комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради вже четвертий рік працює Студія педагогічної майстерності для педагогів, які беруть участь у фахових конкурсах. 06 грудня 2023 року працівниками установи було проведено індивідуальне консультування учасниці І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Українська мова та література» - Олени ГАВРИЛЬЧУК – учителя української мови та літератури Путивльського ліцею № 1 ім. Р. Руднєва Путивльської міської ради.

Світлана БРЯНЦЕВА, директор КУ «Путивльський ЦПРПП», зупинилась на критеріях оцінювання конкурсних випробувань «Тестування» і «Написання есею». Акцентувала увагу на знанні змісту Державного стандарту базової середньої освіти, Концепції «Нова українська школа», Професійного стандарту за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)». Звернула увагу на ефективні способи підготовки до написання есею.

Олена БИКОВА, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП», звернула увагу на спрямованість дібраних технологій, методів і прийомів на формування наскрізних умінь, предметних і ключових компетентностей здобувачів освіти згідно з концепцією Нової української школи; партнерську взаємодію з аудиторією; типи та форми організації уроку, дотримання ноорм організації та проведення уроку; способи оцінювання діяльності учнів, форми зворотного зв’язку.

Наталія ШУБІНА, консультант КУ «Путивльський ЦПРПП», розкрила питання щодо методики й технології навчання, використання науково-педагогічних термінів і понять. Зауважила на дотриманні академічної доброчесності під час проходження конкурсних випробувань.

Робота Студії педагогічної майстерності продовжується.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь