ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПІДТРИМКА ЗАХИСНИКІВ

Дата: 01.12.2023 13:49
Кількість переглядів: 134

Наші військові героїчно обороняють територію держави, жертвуючи своїм життям, а кожен з нас, будучи на будь-якій посаді або займаючи будь-яку нішу в суспільстві, повинен долучатися до гарної справи - допомагати нашим захисникам.

З початку війни «Центр надання соціальних послуг» Путивльської міської ради ніколи не припиняв надавати допомогу воїнам. Кожного дня, без перебільшення, у центрі плетуться маскувальні сітки, в’яжуться теплі шкарпетки, пошивається спідня білизна, і це роблять люди, які не обов’язково були фахівцями з пошиття в минулому. Це колишні інженери, вчителі, слюсарі, перукарі, бухгалтери, усі ті, хто має велике серце та бажання. А оскільки вже зима, зігріти наших захисників - на сьогодні першочергова задача. Саме працівники центру мотивували наших клієнтів окрім в'язання шкарпеток, плести маскувальні сітки, шити спіднє, лущити горіхи, робити окопні свічки й безперервно збирати, пакувати, передавати постільну білизну - до шпиталю, теплі речі - на передову.

Якщо ви маєте змогу й бажання долучитися до такої необхідної справи в нашій дружній команді, то запрошуємо до центру (прІоанна Путивльського, 93), додаткова інформація за тел. 0975181499.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь