ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 01.12.2023 09:08
Кількість переглядів: 50

30 листопада в залі засідань Путивльської міської ради відбулися громадські слухання – важливий етап обговорень щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації «Детальний план території за межами села Пересипки Конотопського району Сумської області (коригування)».

Документація розробляється з метою визначення містобудівних умов і обмежень для реконструкції мостового переходу через р.Сейм, який було зруйновано внаслідок військової агресії рф на території України. 

Захід відбувся за участі представників розробника ФОП Басанець Т.В. 

Головний архітектор проєкту Марина Золотарьова ознайомила присутніх із основними положеннями детального плану, зазначила, що рішення проєкту обумовлені вихідними даними, у тому числі врахуванням державних інтересів і вимогами державних будівельних норм. Пані Марина розгорнуто відповіла на всі запитання учасників слухань щодо зміни параметрів мосту – його розширення з метою збільшення пропускної спроможності, зміщення, формування суміщеної велопішохідної доріжки, розповіла про створення належних умов охорони об’єктів природо-заповідного фонду, об’єктів енергетичної мережі. Зауважень і пропозицій до документації в процесі її обговорення надано не було.

Нагадуємо, що термін подачі зауважень закінчується 02 грудня.2023 року.

З проєктом детального плану та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитися за посиланням https://putivlska-gromada.gov.ua/strategichna-ekologichna-ocinka-23-58-02-01-10-2023/

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь