A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА ОСВІТНЬОМУ МАРАФОНІ ПЕДАГОГИ ДОШКІЛЛЯ ГОВОРИЛИ ПРО ВИКЛИКИ, ДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ, ІДЕЯМИ ТА ПЛАНАМИ НА МАЙБУТНЄ

Дата: 30.11.2023 15:53
Кількість переглядів: 73

До освітнього марафону «Дошкілля Сумщини: виклики, досвід, інновації», у якому взяли участь працівники закладів дошкільної освіти Сумської області, долучилась Олена БИКОВА, консультант Комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради.

Захід проходив в укритті закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 9 «Світлячок» Сумської міської ради, який побудували до повномасштабного вторгнення за програмою Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Велике будівництво». У холі закладу було презентовано виставку педагогічних інновацій та методичних розробок освітян дошкілля Сумщини.

Були відзначені грамотами та подяками кращі педагоги дошкілля Сумщини. Серед найкращих Любов КРИГІНА, директор Путивльського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 Путивльської міської ради.

Колектив КУ «Путивльський ЦПРПП» щиро вітає Любов Володимирівну з відзнакою! Ми вдячні Вам за доброту і турботу, за виховання дітей і ту роботу, яку виконує Ваш заклад. Зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії, оптимізму, втілення задумів та ідей, здійснення всіх мрій і бажань, а також миру і найскорішої Перемоги!

В області функціонує 221 заклад дошкільної освіти і 165 дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти. Різними формами дошкілля охоплено понад 26 тисяч дітей. Одним із пріоритетів у цьому напрямку роботи є збільшення кількості місць шляхом будівництва та добудови закладів дошкільної освіти, відкриття додаткових груп.

Через воєнні дії в Україні загинуло 504 дитини, 11 з них – жителі Сумщини. Тож присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих: як мирне населення так і військових, які поклали свої життя на вівтар свободи.

Як було зазначено під час освітянського марафону, наразі, серед пріоритетних завдань дошкільників – як організувати освіту в умовах війни, створити максимально безпечні умови у дошкільних закладах, сформувати навички культури безпеки у дітей дошкільного віку та забезпечити психосоціальну підтримку малечі. Це ті питання, які найбільше турбують і батьків дошкільнят.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь