A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПИТАННЯ ЗАХИСТУ ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ

Дата: 29.11.2023 15:27
Кількість переглядів: 63

Проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Путивльської міської ради, на якому розглянули ряд питань, зокрема про надання дітям статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, влаштування дітей до державного закладу на повне державне забезпечення, призначення опіки над малолітніми дітьми, надання висновку про визначення місця проживання малолітніх дітей з одним з батьків, про стан виконання батьківських обов'язків батьками стосовно дітей.

У ході засідання заслухано заявників і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку й вносили свої пропозиції щодо відповідних рішень. Підсумувавши обговорення з кожного питання, членами комісії прийнято компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав і інтересів дітей.

Комісія є консультативно-дорадчим органом, що утворюється виконавчим комітетом Путивльської міської ради. Основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

Засідання комісії проводяться не рідше одного разу на місяць.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь