A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НА ЗВ’ЯЗКУ ЗІ СЛОВАЧЧИНОЮ

Дата: 22.11.2023 16:47
Кількість переглядів: 39

21 листопада 2023 року директор та консультанти КУ «Путивльський ЦПРПП» взяли участь у Всеукраїнському вебінарі «Досвід організації регіональних центрів підтримки розвитку вчителів (RCPU) та наставництва у Словаччині». Зустріч організована Українським інститутом розвитку освіти, Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з Центром європейської політики (м.Братислава).

Спікерами заходу були: Мартін Кріж, генеральний директор секції дошкільної та базової освіти Міністерства освіти, науки, досліджень та спорту СР, Петер Урбан, Каміл Сладек, співробітники відділу навчальних програм та інновацій в освіті Міністерства освіти, науки, досліджень та спорту СР, Марек Кмет, директор зі стратегії RCPU, розвитку команди, комунікації зі школами в регіоні Гемер, м.Рожнява, Зузана Гербрихова, директор RCPU м.Мартін.

Колективи центрів України мали змогу дізнатися як створювались та  працюють ценри в Словацькій Республіці, як організовують зустріч з вчителями, які тематичні напрями діяльності менторів, а також отримати відповіді за запитання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь