A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

НАДХОДЖЕННЯ ДО ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ ЗА ДЕСЯТЬ МІСЯЦІВ СКЛАЛИ ПОНАД 1,4 МЛРД ГРИВЕНЬ

Дата: 17.11.2023 15:50
Кількість переглядів: 46

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області упродовж cічня- жовтня  2023 року до обласного бюджету Сумщини надійшло 1442,7  млн грн податків та платежів.  У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли  на  понад 209 млн гривень. 

Основним джерелом надходжень обласного бюджету є податок на доходи фізичних осіб, питома вага якого становить понад  85%   у загальній сумі сплачених податків і платежів. Так, з початку року до обласного бюджету його надійшло 1230,6 млн  гривень. Порівняно з відповідним періодом  минулого року надходження зросли на 206,2 млн гривень.  Поряд з цим,  до обласного бюджету надійшло податку на прибуток підприємств в обсязі 86,7 млн гривень. Це на 13,9 млн грн більше, ніж за 10 місяців торік. Крім того,  рентної плати за користування надрами платники податків перерахували більше 95 млн гривень. 

Податківці Сумщини  висловлюють подяку платникам за відповідальне ставлення до сплати податків і зборів, адже кожна сплачена копійка до бюджетів гарантує належне забезпечення наших воїнів, які виборюють право народу України бути вільним. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь