ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОСТІЙНА ПІДТРИМКА УКРАЇНИ З БОКУ НАТО, НЕЗВАЖАЮЧИ НА СИТУАЦІЮ НА ПОЛІ БОЮ

Дата: 17.11.2023 16:50
Кількість переглядів: 46

Ситуація на полі бою в Україні складніша, ніж очікували в НАТО, Росія розпочала наступальні операції з оточення Авдіївки, визнав генсек альянсу Єнс Столтенберг на прес-конференції у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

         "Ми повинні усвідомлювати, що ситуація на полі бою складна. Росія не планує світ, навпаки, ми бачимо, як Росія розпочала наступальні операції, наприклад, навколо Авдіївки. Але факт, що ситуація складніша, ніж очікувалося, це не аргумент проти допомоги, це аргумент на користь ще більшої допомоги Україні. Ми не можемо дозволити президенту Путіну перемогти, це буде погано для НАТО", - заявив він.
Столтенберг також висловив думку, що Україна "вже завдала Росії тяжких втрат на початку війни".
            "Я переконаний, що США продовжуватимуть надавати допомогу Україні. Я їжджу країнами НАТО і отримую те саме послання про підтримку. Тільки останніми днями Німеччина оголосила про нову допомогу, інші країни НАТО також пообіцяли допомогу", - додав Столтенберг.
            З середини листопада у Брюсселі перестали згадувати про "настання Києва", жодних публічних висновків із цієї операції ні в НАТО, ні в США не робилося.
            Раніше Єврокомісія повідомила, що європейські країни вже надали Києву з початку конфлікту безпрецедентний обсяг допомоги у €83 млрд, США надали Києву лише військову допомогу на майже $45 млрд.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь