ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВАКЦИНАЦІЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ – ЦЕ ПИТАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ

Дата: 17.11.2023 15:38
Кількість переглядів: 65

У квітні 2023 року розпочав роботу Національний портал з імунізації vaccine.org.ua (далі – Портал), створений ГС «Коаліція за вакцинацію» в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України.   

З інформацією, розміщеною на Національному порталі з імунізації, можна ознайомитися на офіційному сайті: vaccine.org.ua.

Це інформаційний ресурс для медиків, студентів, фармацевтів і українців, які шукають доказову інформацію про вакцини та щеплення. На порталі консультують 16 експертів-медиків, які надають роз’яснення стосовно рутинної вакцинації, інформацію про 24 вакцинокеровані інфекції та їхню профілактику, ефективність вакцин.

Для фармацевтів і медиків на порталі оновлюють інформацію щодо актуальних змін у нормативних документах. Також розміщують дані щодо захворюваності та наявності в країні вакцин.

Портал сприяє підвищенню охоплення населення профілактичними щепленнями та збільшенню поінформованості людей шляхом поширення публікацій і навчальних матеріалів для громадськості та медичних працівників.

На Порталі

представлені інформація про інфекційні хвороби, а також Календар щеплень та рекомендації щодо вакцинації для різних груп населення;

публікуються національні та регіональні новини вакцинації;

надаються роз'яснення щодо нормативно-правової бази у сфері імунізації;

є бібліотека вакцинації, де зібрані методичні рекомендації та корисні матеріали для медичної та наукової спільноти, закладів освіти та пересічних громадян.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь