ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЯКЩО ВИ ПЕРЕЇХАЛИ, ХОЧЕТЕ ЗМІНИТИ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ АБО ПРОСТО ДОСІ ЙОГО НЕ МАЛИ, ЗНАЙТИ ПОТРІБНОГО ФАХІВЦЯ МОЖНА ОНЛАЙН

Дата: 16.11.2023 10:11
Кількість переглядів: 70

На сайті НСЗУ є дашборд “Електронна карта місць надання первинної медичної допомоги”: https://cutt.ly/q881O91. На ній можна знайти перелік медичних закладів (комунальних, приватних і ФОП), які укладають декларації з пацієнтами. А також список лікарів та кількість укладених із ними декларацій.

Як користуватися дашбордом:

Щоб знайти медзаклад, який має договір із НСЗУ, у полі фільтрів зліва оберіть область, населений пункт та форму власності закладу. У таблиці під мапою побачите адреси медзакладів та контактні телефони.

У полі фільтрів оберіть спеціалізацію лікаря (сімейний лікар, педіатр, терапевт) або одразу впишіть прізвище та ім’я лікаря, якого шукаєте.

Після вибору медзакладу в блоці справа відобразяться лікарі, які там працюють. А також кількість декларацій, які вже має лікар, в колонці поруч – ліміт. Стрілочка вгору свідчить про те, що лікар ще може набирати пацієнтів. Галочка говорить про те, що лікар вже набрав ліміт.

Якщо лікар не набрав ліміт, то не має права відмовити пацієнту в укладенні декларації. Якщо ліміт досягнутий, то він самостійно приймає рішення, чи брати більше пацієнтів.

При зміні сімейного лікаря вам не потрібно розривати декларацію з попереднім — вона автоматично анулюється при укладанні нової декларації.

Нагадаємо, що лікарі первинки приймають пацієнтів у чітко визначені години, але в медзакладі може працювати черговий кабінет для обслуговування пацієнтів у вихідні, святкові та неробочі дні: https://bit.ly/3R14ozK

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь