ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 09.11.2023 08:12
Кількість переглядів: 58

Ваша професія є особливою, адже саме ви покликані дарувати радість і наповнювати наш світ високими й світлими почуттями. Завдяки вам, ми відкриваємо для себе нові горизонти прекрасного, безцінні духовні скарби нашого народу, що з глибини віків від пращурів із покоління в покоління передавалися нащадкам.

В умовах повномасштабного російського вторгнення до України працівники галузі культури Путивльської громади, розгорнувши волонтерську діяльність, стали надійною опорою для багатьох наших жителів і військових.

Розпочала свою діяльність Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Потужний тил»». За весь цей час проведені сотні благодійних акцій і концертів, долучені до співпраці міжнародні партнери та волонтери інших регіонів України.

Саме досвід фахівців сфери культури, їхній талант, зусилля та спільні ініціативи допомагають тримати наш волонтерський, інтелектуальний і культурний фронт, за що ми безмежно та щиро вдячні.

Шановні працівники культури, у цей святковий день бажаємо вам невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, міцного здоров’я, миру, щастя, благополуччя й великих творчих успіхів. Нехай здійсняться всі ваші мрії та сподівання, а у родинах завжди буде тепло та затишно.

З повагою

Путивльський міський голова                            Костянтин ГАВРИЛЬЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь