A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ВИКЛАДАЄМО МИСТЕЦТВО В ШКОЛІ

Дата: 01.11.2023 10:59
Кількість переглядів: 155

Мистецтво, як специфічна форма естетичної свідомості, є надзвичайно чутливим у реагуванні на всі прояви життя в різноманітті художніх образів. «Занурення» в мистецтво активізує в людині всі пізнавальні процеси – емоції і почуття, пам’ять, увагу, фантазію, інтелект, мислення  в  широкому  розумінні, «пробуджує» творчі сили.

Упровадження Концепції «Нова українська школа» у закладах загальної середньої освіти визначає зміну ролі вчителя: «Нова школа потребує нового вчителя, який може стати агентом змін. У зв’язку з цим варто говорити про нову роль учителя – не як єдиного наставника та джерела знань, а як коуча, фасилітатора, тьютора, модератора в індивідуальній освітній траєкторії дитини».

1 листопада 2023 року для вчителів предметів мистецької освітньої галузі закладів загальної середньої освіти Путивльської міської ради була проведена онлайн-зустріч. Під час події вчителі разом з Оленою БИКОВОЮ, консультантом КУ «Путивльський ЦПРПП», говорили про сучасні методи та технології навчання, використання освітніх ресурсів, використання видів навчальної діяльності, які сприяють активній співпраці учнів під час уроку і в позанавчальний час, організацію процесу навчання із урахуванням необхідності впровадження особистіно орієнтованого підходу, розробку цікавого навчального контенту.

Учасники онлайн-зустрічі отримали кейс з матеріалами та корисними посиланнями для роботи.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь