A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КРУГЛИЙ СТІЛ З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ

Дата: 27.10.2023 16:05
Кількість переглядів: 90

27 жовтня 2023 року на базі Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області відбулося засідання з елементами тренінгу для вчителів, які працюють в інклюзивних класах закладів загальної середньої освіти Путивльської міської та Новослобідської сільської рад. Захід об’єднав 28 учасників із 8  сільських шкіл, які розташовані на території обслуговування Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради.

На зустрічі були висвітлені важливі та актуальні питання щодо роботи вчителів початкових класів, учителів-предметників з дітьми з особливими освітніми потребами, обговорені переваги та  проблеми інклюзивного навчання в складних умовах сьогодення. Запропоновані приклади щодо адаптації та модифікації освітніх програм, акцентовано увагу на заповненні окремих розділів індивідуальної програми розвитку, надані практичні поради щодо роботи з дітьми з інтелектуальними порушеннями.

По закінченню заходу фахівці-консультанти надали кваліфіковані відповіді  на питання присутніх, провели індивідуальне консультування та поділилися корисними матеріалами для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь