ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

РЕЄСТРАЦІЯ НА ОТРИМАННЯ ДИТЯЧОГО ЗИМОВОГО ОДЯГУ ВІД МОМ

Дата: 25.10.2023 15:47
Кількість переглядів: 118

Міжнародна організація з міграції (МОМ) – це агенція ООН з міграції, головними пріоритетами якої є гідність, безпека та захист уразливих постраждалих від конфлікту людей, а також надання якісних послуг у широкому спектрі секторів через триваючу війну. Програма з розподілу непродовольчих товарів (NFI) МОМ в Україні здійснює дистрибуцію непродовольчих товарів у всіх типах розміщення для людей, які постраждали від війни.

МОМ піклується про дітей та пропонує комплекти дитячого зимового одягу. Якщо ваша дитина потребує забезпечення дитячим одягом, необхідно зареєструватися за місцем навчання дитини. Якщо дитина не відвідує дитячий садок чи школу, то для реєстрації необхідно звернутися до відділу з питань соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Путивльської міської ради (кабінет № 7 адмінбудівлі за адресою: вулиця Героїв Путивльщини, 84, м. Путивль). При реєстрації необхідно вказати ПІБ одного з батьків, номер телефону, адресу фактичного проживання та вказати, на який вік дитини необхідно набір одягу (заміри одягу в таблиці під публікацією).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь