ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Дата: 20.10.2023 09:02
Кількість переглядів: 281

Відповідно до статей  5, 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» виконавчий комітет Путивльської міської ради Сумської області (далі – Путивльська міська рада) повідомляє про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі –Звіт) “Стратегії розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2024 – 2030 роки”  (далі – ДДП).

        Стратегія розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2024 -2030 роки (далі – Стратегія) є документом державного планування місцевого рівня та передбачає вирішення спільних проблем і реалізації спільних завдань соціально-економічного характеру, раціонального використання ресурсного потенціалу, створення комфортних умов життя населення, забезпечення екологічної безпеки та згуртованості громади.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документів державного планування –  Путивльська міська рада.

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 23.10.2023р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 23.10.2023р по 21.11.2023р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП Путивльська міська рада.

Орган, до якого подаються зауваження -  Путивльська міська рада:  вул. Князя Володимира, 50, м.Путивль, Конотопський район, Сумська область, 41500, e-mail: rada-putivl@ukr.net,  (05442) 5-41-74.

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів, тобто з 23.10.2023р по 21.11.2023р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Путивльська міська рада та Департамент захисту довкілля та природних ресурсів Сумської ОВА.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Звіт та ДДП доступні за посиланням https://putivlska-gromada.gov.ua/normativni-dokumenti-11-32-16-21-04-2023/ та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки.

 

Звіт про стратегічну екологічну оцінку 

Проєкт Стратегії розвитку Путивльської міської т ериторіальної громади на період 2024-2030роки

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь