A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПОДАТКОВА СТАЄ ЩЕ БІЛЬШ ДОСТУПНОЮ ЗАВДЯКИ МОБІЛЬНОМУ ЗАСТОСУНКУ «МОЯ ПОДАТКОВА»

Дата: 13.10.2023 11:13
Кількість переглядів: 70

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує платникам податків Сумщини, що нещодавно став доступним новий мобільний застосунок «Моя податкова» – корисний сервіс для платників податків. 

Мобільний застосунок "Моя податкова" - це інноваційний і зручний інструмент, розроблений податковими органами для полегшення взаємодії між платниками податків і державними органами. Цей застосунок спрямований на забезпечення платників податків легкодоступною інформацією та послугами, пов'язаними з оподаткуванням, і надає ряд переваг і можливостей. 

Застосунок можна легко завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!   

Мобільний застосунок вже забезпечує можливість отримати інформацію про адресу реєстрації та фактичне місце проживання; обʼєкти оподаткування;  обовʼязок щодо сплати суми грошового зобовʼязання та стан розрахунків з бюджетом (ППР). 

Передбачається доповнення застосунку новими можливостями відповідно до потреб платників податків. 

Застосунок "Моя податкова" створений з метою спростити та полегшити процедури сплати податків і забезпечити доступну інформацію платникам податків. Він дозволяє громадянам та бізнесу більше контролювати свої податкові обов'язки та підвищує ефективність взаємодії з податковими органами.

Шановні платники податків Сумщини, у разі виникнення будь-яких запитань щодо роботи застосунку та наявності пропозицій щодо вдосконалення сервісів, просимо їх надсилати за адресою infotax@tax.gov.ua  або звертатися за телефоном 0 800 501 007.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь