ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРАЦЮЮТЬ ТЕЛЕФОННІ ЛІНІЇ ДЛЯ НАДАННЯ КОНСУЛЬТАЦІЙ З ПИТАНЬ ВПРОВАДЖЕННЯ РРО/ПРРО

Дата: 29.09.2023 11:05
Кількість переглядів: 74

Відповіді на актуальні питання щодо впровадження РРО/ програмних РРО платники податків Сумщини можуть отримати, звернувшись за номером телефону: (0542) 68-50-69.

Відповіді на актуальні питання щодо порядку реєстрації РРО/програмних РРО платники податків Сумщини можуть отримати, звернувшись за номерами телефонів: (0542) 68-50-36 та +380685642216. Звертаємо увагу, що за мобільним телефоном повідомлення можна направити на вайбер. Також акцентуємо, що зазначені телефонні лінії працюють виключно в години робочого часу установи.

Додатково інформуємо, що отримати інформаційно – довідкові послуги з питань застосування  програмних реєстраторів розрахункових операцій, можна зателефонувавши до Контакт - центру ДПС України за номером телефону 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), з 8:00 до 19:00 години, п'ятниця з 8:00 до 18:00,  крім суботи та неділі.

Ми прагнемо до Європи, то повинні й працювати за європейськими стандартами, один з яких це обов’язкова фіскалізація готівкових операцій. Отримання  консультацій через програмні засоби віддаленого доступу, у т. ч. за телефоном зручний спосіб спілкування з податківцями, коли платник терміново потребує допомоги чи поради.

Телефонуйте до податківців Сумщини та отримуйте фахові роз'яснення!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь