ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДОЗВІЛЛЄВА ДІЯЛЬНІСТЬ

Дата: 28.09.2023 14:05
Кількість переглядів: 69

У діловій і конструктивній атмосфері 28 вересня 2023 року на базі КЗ «Путивльський будинок культури» проведений онлайн-семінар клубних працівників.

На розгляд були винесені теми «Визначення поняття дозвілля. Основні методи та види дозвіллєвої діяльності», «Організація дозвіллєвої діяльності з дітьми різних вікових груп за умов воєнного стану».

З привітальним словом до присутніх звернулася начальник культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради, заслужений працівник культури України Світлана ДАВИДОВА та побажала й надалі плідно та ефективно працювати на користь культурного розвитку громади.

Сфера дозвілля в усі часи була й залишається однією з вагомих складових нашого життя. Саме тому проблема органiзацiï вiльного часу завжди знаходилася в центрі уваги як науковців, так і пересічної людини. Але в реаліях сьогодення вона набуває нового звучання. Адже війна внесла свої корективи у сферу дозвілля, пропонуючи нові форми та практики його організації. Про такі нагальні питання розповіла методист КЗ «Путивльський будинок культури» Дарина БРЕЖНЄВА.

Людмила ГОРБАЧ, методист КЗ «Путивльський будинок культури», зазначила, що головною метою рекреаційної роботи наразі є відновлення психічного стану дітей різних вікових категорій, відкриття культурних хабів, створення культурного простору в місцях перебування працівників культури, допомога в соціальній адаптації через ігрові моменти.

Методист КЗ «Путивльський будинок культури» Вікторія ІГУМЕНОВА надала інформаційну збірку «Ігри для релаксації дітей», у якій висвітлені декілька вправ для стабілізації емоційного стану дитини, для швидкого зняття сильної емоційної і фізичної напруги.

У ході онлайн-семінару опрацювано та обговорено ряд важливих і актуальних питань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь