ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПУТИВЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2024-2030 РОКИ

Дата: 14.09.2023 13:36
Кількість переглядів: 147

14 вересня відбулося фінальне засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2024-2030 роки.

У ході засідання розглядалися проєктні пропозиції, програми до Плану заходів з реалізації Стратегії. До процесу підготовки проєктних ідей, заходів було залучено всі структурні підрозділи Путивльської міської ради, комунальні підприємства, а також жителів громади шляхом розміщення оголошення про збір ідей проєктів до Стратегії на офіційному сайті Путивльської громади.

За підсумками засідання визначено перелік проєктних ідей, заходів, і робочою групою одноголосно затверджено розроблений План заходів на 2024-2026 роки з реалізації Стратегії розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2024-2030 роки.

Завершальним етапом з розробки проєкту Стратегії розвитку Путивльської міської територіальної громади на 2024-2030 роки та Плану заходів з її реалізації буде визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки шляхом складання звіту про стратегічну екологічну оцінку відповідними виконавцями, і вже після додержання всіх законодавчих процедур проєкт Стратегії буде оприлюднений на офіційному сайті Путивльської громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь