A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СЕМІНАР-НАРАДА ДЛЯ НОВОПРИЗНАЧЕНИХ АСИСТЕНТІВ ВЧИТЕЛІВ ІНКЛЮЗИВНИХ КЛАСІВ

Дата: 08.09.2023 15:20
Кількість переглядів: 111

8 вересня  2023 року фахівцями Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області проведено семінар-нараду для  новопризначених асистентів вчителів інклюзивних класів.

Директор Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області Тамара КИЗЕНКО ознайомила  присутніх з порядком денним засідання та привітала з початком нового навчального року. Наголосила на особливостях роботи асистента вчителя інклюзивного класу, ознайомила учасників семінару з нормативно-правовою базою щодо освіти осіб з особливими освітніми потребами.

Керівник консультаційного пункту асистентів вчителів, асистент учителя інклюзивного класу Путивльського ліцею №1 ім Р. Руднєва Людмила ГРИНЧЕНКО з практики розповіла про роботу асистента вчителя, звернувши особливу увагу  на ведення документації.

Фахівець (консультант) Юлія ІВАНОВА ознайомила присутніх з категоріями труднощів та рівнями підтримки дітей з ООП у освітньому процесі.

Про технологію складання індивідуальної програми розвитку на дитину з особливими освітніми потребами розповіла фахівець (консультант) Олена ГРИГОР’ЄВА .

Створення безбар’єрного освітнього середовища та універсального дизайну презентувала фахівець (консультант) Олена МОВЛЯНОВА.

Щодо адаптації та модифікації навчального матеріалу до особливих потреб дитини перед учасниками семінару-наради виступила фахівець ( консультант)   Ольга СМІЛИК.

Учасникам засідання надані рекомендації, презентації та практичні поради. Завершився захід запитаннями та відповідями, індивідуальними консультаціями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь