ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ДО ВІДОМА СІМЕЙ З ДІТЬМИ

Дата: 07.09.2023 08:44
Кількість переглядів: 66

Благодійний партнерський проєкт «Дітям війни»

Суть Програми – переміщення дітей із небезпечних регіонів України, їх соціалізація, оздоровлення та поліпшення психічного стану.

Програма розрахована на 30 днів перебування у західних регіонах України, де зараз відносно безпечно, а також є всі необхідні ресурси.

Проєкт «Дітям Війни» - базується на закритій території готельного комплексу «Гала Готель», площею 1,5 га, із затишними альтанками, тенісним кортом, боулінгом, дитячим майданчиком. Це комфортні умови проживання та якісне харчування. Унікальністю комплексу є бювет з артезіанською водою типу «Нафтуся»

ОСНОВНА ПРОГРАМА:

Навчання онлайн або офлайн – так як усі навчальні заклади що знаходяться у зоні бойових дій перейшли на онлайн навчання, процес навчання може відбуватися де завгодно. Ми пропонуємо - доступ до інформації. Це може бути здійснено через безперебійний Інтернет, доступ до відповідної літератури та мультимедійних платформ.

Психосоціальна підтримка – допоможе дітям розібратись зі своїми емоціями та почуттями. Тренінг «Техніки подолання стресу» навчить покроково та практично впроваджувати навички та методи подолання стресових ситуацій. Арт-терапія - може проводитися як в індивідуальній формі, так і у вигляді групових занять. Її цінність полягає в отриманні можливості нормалізувати психоемоційний стан, а також навчитися самовиражатися, пізнати себе. Групові заняття емоційної підтримки та соціального розвитку відповідно до віку допоможуть розвинути свої навички спілкування та соціалізації.

Медичне обстеження – повний медичний огляд кваліфікованим персоналом, що відбувається у місті на базі дитячого медичного центру. Медичні працівники з радістю обстежать діток та проведуть необхідну діагностику. Кожна дитина отримає медичну карту обстеження та рекомендації лікарів (за потреби).

Спортивна активність – передбачає заняття в різних видах спорту. Кожна дитина може обрати те, що більше подобається: теніс, футбол, волейбол, відвідувати інші спортивні секції, брати участь у змаганнях, естафетах та чемпіонатах.

Творча майстерня- пропонує проявити свою креативність і уяву на захоплюючих майстер-класах, у виготовленні прикрас та предметів домашнього декору, інших цікавих речей своїми руками;

Походи та екскурсії. Цікаво провести час, дізнатись про оточуючий світ, історичні факти та цікаві винаходи. Орієнтуватись на місцевості, відчути себе частиною команди, знайти однодумців. Ми дізнаємось, ділимось та вивчаємо.

Боулінг – спортивна гра, відпочинок та весело проведений час. До ваших послуг 8 доріжок, професійний інструктор, що розповість про техніку гри , наприкінці зміни влаштуємо боулінг-турнір.

Вечірнє шоу. Кожен учасник табору може проявити себе в різних творчих конкурсах і вечірніх шоу-програмах, які розвивають інтуїцію, креативність, критичне мислення і дають можливість розкрити свій талант. Ми співаємо, танцюємо і показуємо цікаві вистави;

ХАРЧУВАННЯ

● Харчування дітей 4-разове, (повноцінний сніданок, обід і вечеря доповнюються полуднем) в просторому ресторані, що дозволяє одночасно обслуговувати усіх дітей.

ПРОЖИВАННЯ

● «Гала Готель» підготував комфортні номери для відпочинку. ЕКО корпус це автономна територія з 4х місними номерами та двоярусними ліжками

● Надаються рушники індивідуально кожному, мило для рук, туалетний папір.

● Всі номери оснащені санвузлом.

● Режим подачі гарячої води - цілодобовий.

● Для прання особистих речей діє пральня.

БЕЗПЕКА

● Велика закрита територія у парковій зоні

● Досвідчений та кваліфікований персонал

● Наявність бомбосховища

Вартість

Загальна вартість одного дня перебування дитини у проєкті «Дітям війни» складає 1450 грн., фонд має змогу покрити понад дві третини цієї суми. Пропонується батькам дітей узяти на себе оплату у розмірі 350 грн/день за одну дитину.

Відповідно за 30 днів перебування вартість складає 10500 грн.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ

Свідоцтво про народження дитини, копія.

Індивідуальна анкета дитини;

Договір підписаний батьками;

Згода на обробку фото, відео матеріалу підписується батьками або опікунами.;

Квитанція про оплату;

Презентація проєкту «Дітям війни» та посилання на щоденники проєкту на ютуб-каналі фонду для ознайомлення.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXqp875sxXFjIEOPeffNLsL7SZfjpSVtR

Телефон для зв’язку : 067-384-43-44, 096-842-68-90

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь