A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПРОМІЖНИЙ ЗВІТ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 28.08.2023 08:34
Кількість переглядів: 104

Як ми і обіцяли, постійно проводимо ямковий ремонт. На сьогодні центр міста та основні вулиці відремонтовані, за що постійно дякують водії. Ця робота буде в пріорітеті благоустрою міста.

Відділом житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища, інфраструктури  проведена велика робота по проведенню робіт з проєктування ремонту проблемних вулиць (Героїв Путивльщини, Двохрамна, пр-т Іоанна Путивльського). На сьогодні ми одержали проєктно-кошторисну документацію на ремонт цих вулиць і подали необхідну документацію до обласної адміністрації для одержання необхідного державного фінансування. Маємо велику надію, що ремонт цих вулиць буде

Відділом було проведено тендер на оновлення дорожньої розмітки в місті. Її переможець - підприємець з Черкаської області вже розпочав роботи. Буде оновлено більш як 1200 м2 переходів, та близько 7 км маркувальної лінії. Наразі просимо вибачення за тимчасові незручності (працюємо вночі), але оновлення дорожньої розмітки вкрай необхідне: це зменшення аварійності.

Як і того року, відділ відповідає за забезпеченність комунальних котелень дровами. На даний час заготовлено більше 2500 м2 дров, що майже 80% потреби. До початку опальовального сезону ця задача буде виконана. Також раді повідомити громаді, що нами придбаний подрібнювач гілок, і зараз все гілля після зрізу аварійних дерев не буде вивозитися на сміттєзвалище, а буде подрібнене та використане як дрова.

Відділом організовується робота з утримання системи водозабезпечення в сільській місцевості, це насправді титанічна праця, так як водогони, дуже старі, але все сільське населення з водою...

Знаємо, що до нас є претензії з ліквідації стихійних сміттєзвалищ (потрібно бути справедливими, ці сміттєзвалища наш біль, але це сміття громадяни повинні самі вивозити на сміттєзвалище), і навіть не звертаючи уваги на це, з понеділка відділ проведе необхідну роботу та допоможе ЖЕК ліквідувати ці стихійні сміттєзвалища.

Це тільки частина нашої роботи та наших повноважень.

Знаємо, що наші дописи викличуть у гнівних дописувачів «істерику»: «не на часі», «не це потрібно під час війни». Упевнені, розвиток міста дуже важливий і в цей час. Скажемо більше, у нашому відділі всього 13 працівників (7 - спеціалісти відділу та 6 - група місцевої пожежної охорони), і при цьому захищають країну в лавах ЗСУ шість наших колег. Маємо велику надію, що Сергій Гурєєв, Дмитро Холявко, Ігор Красноногий, Сергій Куртов, Віталій Апарін, Володимир Гаврильчук повернуться з перемогою в наше красиве, охайне місто.

Працюємо для всіх жителів громади.

Фото без опису

https://www.facebook.com/groups/284294715966501/posts/957523081976991/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь