ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВИСЛОВИВ ВДЯЧНІСТЬ ВІЙСЬКОВИМ

Дата: 25.08.2023 15:38
Кількість переглядів: 132

«Від себе особисто та від усіх жителів громади вдячний нашим військовим», - зазначив Костянтин ГАВРИЛЬЧУК. Захисники та захисниці стоять на варті нашого спокою щохвилини, часто ризикуючи своїм життям і втрачаючи побратимів.

«Ви – гордість, сила і міць нашої держави. Вам низький уклін і шана. Дякую за захист  територіальної цілісності України, за наближення перемоги над армією рф. Ми, як громада, намагаємося підтримати», - акцентував посадовець.

Прикордонникам, які першими прийняли на себе удар від сусіда-окупанта, передав дрон «MAVIC» для поліпшення несіння служби.

Путивльський міський голова відзначив хлопців медалями «За вірність українському народу» та пам’ятним нагрудним знаком «Кров за Україну» за сумлінне виконання службових обов’язків, бойових завдань, самовідданість, вагомий особистий внесок у забезпечення обороноздатності держави та з нагоди Дня Незалежності України.

«Дякую кожному захиснику за мужність і стійкість, проявлені під час військової служби. Зичу вам і вашим родинам життя в злагоді та мирі, довголіття й добробуту», - подякував міський голова.

Слава Україні!

Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь