ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

У ПЕРЕДДЕНЬ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ НАШОЇ ДЕРЖАВИ ТРАДИЦІЙНО ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2023 13:26
Кількість переглядів: 92

Не одну сотню років триває історія синьо-жовтого стяга. Ще в часи дохристиянської Русі жовто-блакитні барви символізували Київську Державу. Після проголошення незалежності, український народ не відкинув історичну традицію.

Сьогодні, гордо тримаючи стяг, на всіх фронтах українці з новою силою доводять незалежність своєї держави як найвищу цінність і неодмінну умову реалізації свободи та своїх прав, адже триває жорстока боротьба за існування українського народу.

Наразі наші захисники та захисниці роблять усе надможливе, щоб ми зустрічали ці серпневі свята під вільним українським небом. За що їм безмежна дяка та шана.

«Низький уклін полеглим воїнам, які назавжди в наших серцях і пам’яті  залишаться героями, що ціною власних життів стали незламним щитом», - акцентував під час урочистостей Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК.

Міський очільник привітав громаду зі святом: «Шановна громадо, вітаю з Днем Державного Прапора України.

Зичу кожному перемоги, щоб українське небо було мирним, процвітання, добробуту, злагоди та єднання задля світлого майбутнього нашої держави.

З Україною в серці!

Разом до перемоги!»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь