ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

КАРʼЄРНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ ВОЛОНТЕРІВ І ВОЛОНТЕРОК

Дата: 16.08.2023 15:19
Кількість переглядів: 96

У рамках курсу "Навчаємо карʼєрному консультуванню волонтерів та волонтерок," організованого Career Hub ГО Центр «Розвиток КСВ» у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень і ГО «Разом проти корупції» за фінансової підтримки Європейського Союзу волонтери та волонтерки успішно здобули знання та навички в галузі кар'єрного консультування.

З метою самореалізації та покращення якості життя внутрішньо переміщених осіб через працевлаштування їм надається підтримка у важливому аспекті - професійному самовизначенні та кар'єрному розвитку. Запрошуємо ВПО, які могли б скористатися послугами волонтерів/-ок-кар'єрних консультантів/-ок щодо отримання безкоштовних консультацій з планування кар'єри, підготовки до працевлаштування та розвитку навичок успішного пошуку роботи.

Форму для реєстрації можна знайти за посиланням: https://forms.gle/LN8wfF5f3pzdSkgR9.

Програма спрямована на підтримку внутрішньо переміщених осіб у досягненні їх кар'єрних цілей та покращить соціальну інтеграцію українців та українок, які найбільше постарждали від війни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь