ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ІНФОРМАЦІЙНА ВЗАЄМОДІЯ ПОДАТКІВЦІВ З ВАМИ ПІД ЧАС ВІЙНИ ВАЖЛИВА І АКТУАЛЬНА

Дата: 11.08.2023 13:03
Кількість переглядів: 56

В Головному управлінні ДПС у Сумській області констатують, що особливого значення набувають у наш час зв’язки з громадськістю органів державної податкової служби. Податківці Сумщини виконують цілий комплекс робіт, спрямований на те, щоб зацікавити різні верстви населення в одержанні інформації на податкову тематику та дати громадянам можливість одержання початкових знань у сфері оподатковування.

Податковий кодекс закріплює право платника податків безоплатно отримувати у контролюючих органах, у тому числі і через мережу Інтернет, інформацію про податки та збори й нормативно-правові акти, що їх регулюють, порядок обліку і сплати податків та зборів, права й обов'язки платників податків, повноваження контролюючих органів та їх посадових осіб щодо здійснення податкового контролю. 

Задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю працює Комунікаційна податкова платформа. Фахівці податкової служби, які координують роботу Комунікаційної податкової платформи регіону, забезпечують ефективний зворотний зв’язок між платниками та  ГУ ДПС в  області. Представники  бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.

Комунікаційна податкова платформа: sumy.ikc@tax.gov.ua (Звертаємо увагу, що платформа створена винятково для взаємодії з бізнес-спільнотою та громадськістю. У зверненні, що направляється на комунікаційну податкову платформу, просимо вказувати: назву суб’єкта господарювання, код ЄДРПОУ, адресу, контактний номер телефону та викласти питання по суті. Акцентуємо, що відповідне звернення повинно бути підписане представником установи. Телефон для довідок: 68-51-11, 68-50-72 (сектор інформаційної взаємодії))

Всі необхідні телефони можна знайти за посиланням https://sumy.tax.gov.ua/kontakti/. 

Також з початку війни платники Сумщини активно використовують форму спілкування через приватні повідомлення на сторінці у Facebook https://www.facebook.com/tax.sumy.

Звертаємо увагу платників, що телефонні лінії та месенджер у Фейсбук функціонують з метою оперативної комунікації та такої яка не потребує додаткового детального опрацювання та розгляду. У разі необхідності вирішення питання рекомендуємо направляти звернення на офіційні ресурси податкової Сумщини.

Нагадуємо, що у зв’язку з введенням воєнного стану в Україні відповідно до Указу Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 та з метою мінімізації кіберзагроз, тимчасово обмежено роботу спеціальних електронних поштових скриньок Головного управління ДПС у Сумській області. Громадяни можуть тимчасово надсилати свої звернення та запити на отримання інформації (у тому числі запити юридичних осіб) на загальну електронну поштову скриньку Головного управління ДПС у Сумській області: sumy.official@tax.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь