A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ – ПОНАД УСЕ

Дата: 19.06.2023 16:15
Кількість переглядів: 58

Комунальною установою «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради спільно з відділом освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради 15 червня 2023 року був проведений Єдиний урок безпеки для учнів закладів загальної середньої освіти, які розташовані в сільській місцевості.

На захід був запрошений Денис ВОВК, інспектор ювенальної превенції Конотопського районного відділу поліції, старший лейтенант, який нагадав дітям про правила поведінки в разі виявлення невідомого або вибухонебезпечного предмета, застеріг від необдуманих рішень, які можуть призвести до порушення законодавства України. Денис Олександрович також звернув увагу школярів, що перебування на території аварійних і зруйнованих будівель, будівельних майданчиків небезпечно для життя й здоров’я.

Андрій ФЕДЧЕНКО, фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Конотопському районі центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України в Сумській області, наголосив школярам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки вдома, на вулиці, у громадських місцях.

Олена ТАРАСОВА, заступник директора з виховної роботи Путивльського ліцею № 2 ім. Г. Я. Базими Путивльської міської ради, продемонструвала навчальне відео і разом з учнями проговорила правила поведінки на тротуарі, проїжджій частині, під час руху на велосипеді.

З Дариною ШИМОН, педагогом-організатором Путивльського ліцею № 2 ім. Г. Я. Базими Путивльської міської ради, здобувачі освіти переглянули відеоролик про безпеку перебування на водоймах і виконали інтерактивну вправу «Безпечно-Небезпечно» в онлайн-сервісі Wordwall.

Олена БИКОВА, консультант Комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради, провела рефлексію, у ході якої учні переконалися в тому, що небезпека може бути поруч, а всі повинні бути обережними і готовими правильно діяти, щоб зберегти себе і своїх рідних.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь