ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ ПОНАД УСЕ

Дата: 15.06.2023 17:09
Кількість переглядів: 293

Відділом освіти виконавчого комітету Путивльської міської ради спільно з Комунальною установою «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради 15 червня 2023 року був проведений Єдиний урок безпеки для учнів закладів загальної середньої освіти, які розташовані в сільській місцевості.

На захід був запрошений Денис ВОВК, інспектор ювенальної превенції Конотопського районного відділу поліції, старший лейтенант, який нагадав дітям про правила поведінки в разі виявлення невідомого або вибухонебезпечного предмета, застеріг від необдуманих рішень, які можуть призвести до порушення законодавства України. Денис Олександрович також звернув увагу школярів, що перебування на території аварійних і зруйнованих будівель, будівельних майданчиків небезпечно для життя й здоров’я.

Андрій ФЕДЧЕНКО, фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Конотопському районі центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України в Сумській області, наголосив школярам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки вдома, на вулиці, у громадських місцях.

Олена ТАРАСОВА, заступник директора з виховної роботи Путивльського ліцею № 2 ім. Г.Я.Базими Путивльської міської ради, продемонструвала навчальне відео й разом з учнями проговорила правила поведінки на тротуарі, проїжджій частині, під час руху на велосипеді.

З Дариною ШИМОН, педагогом-організатором Путивльського ліцею № 2 ім. Г.Я.Базими Путивльської міської ради, здобувачі освіти переглянули відеоролик про безпеку перебування на водоймах і виконали інтерактивну вправу «Безпечно-Небезпечно» в онлайнсервісі Wordwall.

Олена БИКОВА, консультант Комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради, провела рефлексію, у ході якої учні переконалися в тому, що небезпека може бути поруч, а всі повинні бути обережними й готовими правильно діяти, щоб зберегти себе та своїх рідних.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь