ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗУСТРІВСЯ З ДІЛЬНИЧНИМИ ОФІЦЕРАМИ

Дата: 16.06.2023 13:57
Кількість переглядів: 445

«Вдячний за щоденну непросту роботу, яку наші дільничні виконують відповідально», - подякував Путивльський міський голова Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, вітаючи з прийдешнім святом.

Постійне спілкування з людьми, здійснення першочергових заходів щодо розкриття злочинів, попередження їх скоєння – це лише маленька частина того, із чим щоденно мають справу дільничні офіцери. Саме вони здійснюють потужну профілактичну роботу, проводять рейди, протидіють домашньому насильству, стихійній торгівлі.  

«Переконаний у тому, що колектив Путивльського відділення поліції - колектив професіоналів. Усі ми в цьому переконалися в лютому-березні 2022 року, коли поліцейські громади не полишили жителів наодинці з орками: разом з небайдужими жителями щодня здійснювали патрулювання, ризикуючи власним життям. Щиро дякую за це. Жителі відчували захист і підтримку в найважчий час», - підкреслив посадовець.

Окрім нагородження за бездоганну службу в органах Національної поліції, дільничні Путивльщини отримали техніку для покращення своєї діяльності, а старший дільничний офіцер поліції Ірина ЛИСЯНСЬКА - Заохочувальну відзнаку Національної поліції України «15 років сумлінної служби».

Разом ми сильні.

Слава Україні!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь