A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СПІВПРАЦЯ

Дата: 12.06.2023 14:54
Кількість переглядів: 96

Проведено нараду  Конотопського районного сектору  №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області з сектором «Путивльське бюро правової допомоги»,  щодо подальшої співпраці та налагодження взаємодії для роз’яснення основних прав та обов’язків суб’єктів пробації , а також право на отримання інформації про можливу допомогу і консультації.

Під час наради,  головний юрист сектору «Путивльське бюро правової допомоги Ганна Піюк звернула увагу, що реалізувати право суб’єктів пробації на роз’яснення своїх прав та обов’язків, а також на отримання інформації про можливу допомогу і консультації, допомагає організація консультаційного пункту, що функціонує на базі підрозділу Центру пробації. Завдяки цьому безоплатна правова допомога стає доступною для тих громадян, які перебувають на обліку в установі. Так вони дізнаються про свої права, отримують консультації та вчаться вирішувати свої проблеми в правовий спосіб. Підвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в установах пробації, допомагає запобігти випадкам повторного скоєння злочинів та правопорушень. Саме тому, організовуючи роботу консультпунктів, ми також плануємо правопросвітницькі заходи на актуальні для підоблікових пробації теми.

Начальник Конотопського районного сектору  №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Микола Максимович зауважив, що більшість підоблікових пробації дійсно прагнуть виправитися і уникати неприємностей із законом в майбутньому, тому наше завдання– допомагати їм у вирішенні життєвих проблем, роз’яснюючи шляхи подолання складних питань у правовий спосіб.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь