ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

СТВОРЮЄМО ІНТЕРАКТИВНІ ВПРАВИ ДЛЯ СУЧАСНИХ УРОКІВ

Дата: 29.05.2023 08:21
Кількість переглядів: 54

Перехід на дистанційне чи змішане навчання змушує нас шукати ефективні прийоми організації онлайнової взаємодії учнів один з одним та вчителя з учнями. Дистанційне навчання не завжди передбачає спілкування в синхронному режимі, а тому найбільш оптимальним є використання онлайнових тестів, анкет, інтерактивних вправ, кросвордів та ігор. Де знайти готові інтерактивні ігри, тести та вправи, аби підготовка до уроків та перевірка завдань не забирала максимум часу?

26 травня 2023 року Павлом ПЕРМІНОВИМ, консультантом КУ «Путивльський ЦПРПП» проведено воркшоп «Створення інтерактивних вправ за допомогою онлайн-сервісу LearningApps» для педагогів, які бажали опанувати даний онлайн-сервіс.

LearningАpps (https://learningapps.org/) – один із найпростіших та найзручніших інструментів, що допомагає вчителю створити навчальні ігри та вправи і швидко здійснити формувальне оцінювання.

Павло Андрійович розповів про велику базу завдань, які наявні на сервісі, продемонстрував як створити різні типи вправ, як перевірити відповіді дітей.

 

Корисні та цікаві матеріали для педагогів завжди знайдете на нашому сайті http://surl.li/etqwi та сторінці у Фейсбуці http://surl.li/etqwo

 

Залишайтесь з нами!    

Разом переможемо!

 

#ПутивльськийЦПРПП #цпрпп #Путивль #освіта #педагог #учитель #вихователь #професійний_розвиток #професійне_зростання #самоосвіта #саморозвиток #НУШ #допомога #підтримка #консультування #дошкільна_освіта #початкова_освіта #повна_загальна_середня_освіта #позашкільна_освіта #інклюзивна_освіта #дистанційне_навчання #цифровізація #медіаграмотність #нова_українська_школа #компетентності #якість_освіти #сертифікація #освітнє_середовище

 Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь