ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ПАМ’ЯТАЄМО… ШАНУЄМО… ВКЛОНЯЄМОСЯ…

Дата: 23.05.2023 13:13
Кількість переглядів: 242

Сьогодні вся українська спільнота відзначає День Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків та воячок — борців за самостійну соборну Українську державу.

Дата 23 травня була вибрана не випадково. У травні за суперечливих обставин загинуло багато ідеологів українського самостійництва. Безумовно, цьогорічний День Героїв набув ще більш глибокого, воістину буквального змісту. Солдати і офіцери ЗСУ щодня героїчно захищають рідну землю від російських окупантів, вони вже досягли переламу у війні – і перемога не за горами. На жаль, це обходиться дорогою ціною – на фронтах щодня гинуть безстрашні українські воїни, зокрема, і наші земляки. Вони гідно продовжують справу своїх славних попередників – борців за волю України в різні періоди її багатостраждальної історії.

Саме до цього дня в бібліотеці організовано патріотичну викладку «Путивльщина — земля героїв». На ній представлені найновіші видання з даної тематики, а також портрети загиблих героїв нашої Путивльської громади.

Наш святий обов’язок — продовження боротьби, у якій віддали і продовжують віддавати свої життя воїни різних поколінь. Вічна пам’ять загиблим. Честь і слава тим, хто зараз виборює нашу свободу, територіальну цілісність та право жити у вільній, незалежній державі.

Слава воїнам ЗСУ!

Слава Героям!

Слава Україні!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь