A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ЯКЩО ПЛАНУЄТЕ ВІДКРИТИ ВЛАСНУ СПРАВУ – СПОЧАТКУ ПРОВЕДІТЬ ЇЇ ДЕРЖАВНУ РЕЄСТРАЦІЮ

Дата: 19.05.2023 13:53
Кількість переглядів: 55

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує про необхідність реєстрації здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів (надання послуг) суб’єктами господарювання. Адже це обов’язкова передумова початку здійснення господарської діяльності. 

Відсутність державної реєстрації призводить до притягнення відповідних посадових осіб до адміністративної (ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та, в певних випадках, до кримінальної (ст. 201 Кримінального кодексу України) відповідальності.

Державна реєстрація суб’єктів підприємницької діяльності здійснюється та регулюється Податковим кодексом України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями, Законами України «Про підприємництво» від 07 лютого 1991 року № 698-ХІІ (зі змінами), «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» від 15 травня 2003 № 755-IV (зі змінами) та іншими законодавчими актами.

Пам’ятайте, що усі факти здійснення системної господарської діяльності без державної реєстрації досліджуються та перевіряються працівниками податкових органів, та у випадку підтвердження наданої інформації вживаються відповідні заходи реагування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь