A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ОЛЕКСІЙ РЕЗНІКОВ, МІНІСТР ОБОРОНИ УКРАЇНИ, ОЗВУЧИВ ОЧІКУВАННЯ УКРАЇНИ ВІД САМІТУ НАТО: НАША КРАЇНА ХОЧЕ ОТРИМАТИ АЛГОРИТМ ЧЛЕНСТВА В АЛЬЯНСІ

Дата: 08.05.2023 14:36
Кількість переглядів: 298

Україні сформували перелік очікувань від саміту НАТО, який відбудеться у Вільнюсі 11-12 липня 2023 року. Зокрема, наша країна хоче отримати алгоритм членства в Альянсі.

УКРАЇНА очікує на «графік вступу» до НАТО від саміту у Вільнюсі… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/suspilstvo/9983-ukrayina-ochikuie-na-hrafik-vstupu-do-nato-vid-samitu-u-vilniusi

Як повідомляє РБК-Україна https://www.rbc.ua/ з посиланням на Голос Америки, про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

Він, виступаючи у вашингтонському аналітичному центрі Atlantic Council, заявив, що Україна очікує від рішень Вільнюського саміту наступного:

1.Прихильності до членства України в НАТО. За словами міністра, це передбачає, що «Альянс має запропонувати Україні до кінця 2023 року чіткий алгоритм членства».

2.Гарантій безпеки України від НАТО, що діють до вступу України в Альянс.

3.Готовності НАТО підтримати формулу миру, яку запропонував президент Володимир Зеленський.

Важливі умови якнайскорішої перемоги України ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/suspilstvo/9786-vazhlivi-umovi-yaknajskorishoji-peremogi-ukrajini

4.Продовження прихильності НАТО забезпечувати оборонні потреби України, у тому числі ППО, далекобійну артилерію, боєприпаси, танки та бойові літаки.

5.Оборонної підтримки України до відновлення суверенітету України.

6.Створення механізму кризових консультацій з Україною у рамках статті 4 Північноатлантичного договору.

7.Перетворення Комісії НАТО-Україна на Раду Україна-НАТО з переходу України на стандарти НАТО в оборонних системах, медичній допомозі та розмінуванні.

Зауважимо, раніше прем'єр Польщі Матеуш Моравецький заявляв, що його країна очікує від саміту НАТО гарантій безпеки для України.

ЄНС СТОЛТЕНБЕРГ, генеральний секретар НАТО: «Після війни НАТО має бути готовим до стримування агресії проти України» ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/suspilstvo/9902-yens-stoltenberh-heneralnyi-sekretar-nato-pislia-viiny-nato-maie-buty-hotovym-do-strymuvannia-ahresii-proty-ukrainy

До слова, за словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, наша країна хоче почути на наступному саміті НАТО, коли вона стане членом Альянсу.

Сильна і незалежна УКРАЇНА має першорядне значення для євроатлантичної безпеки… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/suspilstvo/9829-sylna-i-nezalezhna-ukrayina-maie-pershoriadne-znachennia-dlia-ievroatlantychnoi-bezpeky

На світлині: ОЛЕКСІЙ РЕЗНІКОВ, міністр оборони України, та ЄНС СТОЛТЕНБЕРГ, генеральний секретар НАТО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь