ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

МІТИНГ-РЕКВІЄМ З НАГОДИ ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 26.04.2023 16:26
Кількість переглядів: 249

37 років тому, 26 квітня 1986 року, пекельний вогонь Чорнобиля опалив землю й душі мільйонів українців. Аварія на ЧАЕС увійшла в історію, як найбільша техногенна катастрофа, що призвела до негативних екологічних, біологічних та соціально-економічних наслідків.

Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Чорнобильська катастрофа, завдяки самопожертві ліквідаторів аварії, стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей і прийдешніх поколінь.

Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, ліквідатори виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації.

Уже давно віддзвеніли чорнобильські дзвони, а ми завжди пам’ятаємо тих, хто пішов у вогонь. Вони увійшли в душу, очорнену болем. Імена цих мужніх героїв, які виявили жертовність, високий патріотизм, тих, які ціною власного життя й здоров’я зупинили ядерну катастрофу, пам’ятає не лише Україна, а й увесь світ.

На Путивльщині вшанували загиблих ліквідаторів та схилили голови перед подвигом учасників ліквідації наслідків атомної катастрофи.

До пам’ятного знаку жертвам Чорнобиля поклали квіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь