A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

ГОТУЄМОСЯ ДО ПІДСУМКОВОГО ЗАСІДАННЯ КОМАНД СУПРОВОДУ

Дата: 26.04.2023 16:18
Кількість переглядів: 378

26 квітня 2023 року за ініціативою Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Сумської області на базі Путивльського ліцею № 1 ім. Р. Руднєва відбувся семінар-практикум «Готуємося до підсумкового засідання команд супроводу».

Про моніторинг виконання індивідуальної програми розвитку дитини з особливими освітніми потребами та складання психолого-педагогічної характеристики на дитину з особливими освітніми потребами розповідала фахівець (логопед) Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Ольга СМІЛИК.

Питання адаптації та модифікації у освітньому процесі осіб з особливими освітніми потребами висвітлила у своєму виступі фахівець (дефектолог)   Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Олена ГРИГОР’ЄВА, більш детально зупинилася на заповненні четвертого розділу ІПР, потребі у складанні індивідуального навчального плану.

Підвела підсумки зустрічі та відповіла на актуальні питання щодо інклюзивного навчання директор Комунальної установи «Путивльський інклюзивно-ресурсний центр» Путивльської міської ради Тамара КИЗЕНКО. Також зазначила, що основним пріоритетом в умовах військових дій залишається безпека всіх учасників освітнього процесу. Подякувала керівництву та педагогам Путивльського ліцею № 1 ім. Р. Руднєва за створення умов для освіти особливих дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь