A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

20 КВІТНЯ 2023 РОКУ В КЗ СОР РЛП «СЕЙМСЬКИЙ» ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОСТЕРУ ТА БУКЛЕТУ ПРО РІДКІСНІ РОСЛИНИ ПАРКУ

Дата: 21.04.2023 16:26
Кількість переглядів: 339

На заході була присутня консультант КУ «Путивльський ЦПРПП», вчителі біології Путивльського ліцею № 1 ім. Р. Руднєва, Путивльського ліцею № 2 ім. Г.Я. Базими, КЗ СОР «Путивльський мистецький ліцей» та керівники гуртків природничо-натуралістичного відділу комунального закладу - центр позашкільної роботи Путивльської міської ради.

Презентація відбулась в рамках реалізації проєкту з вивчення рідкісних видів Сеймського РЛП (за підтримки The Rufford Foundation та Української Природоохоронної Групи), координатор проєкту - науковий співробітник Олена Міськова.

Учасники обговорили проблему збереження біорізноманіття, способи залучення учнів та громадськості до питань охорони і відтворення рідкісних рослин парку, навчились користуватися застосунком iNaturalist для проведення спостережень живої природи та дослідницької діяльності, отримали у подарунок постер, буклети та матеріали (презентації), які знадобляться у подальшій роботі з учнями.

Тема збереження та охорони рідкісних видів завжди є актуальною, оскільки вона відображає проблему втрати біологічного та ландшафтного різноманіття, що надзвичайно негативно впливає не лише на добробут людини, а й в цілому на її існування як біологічного виду.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь