ПУТИВЛЬСЬКА ГРОМАДА
Сумська область, Конотопський район

З ДНЕМ БРАТІВ ТА СЕСТЕР

Дата: 10.04.2023 13:28
Кількість переглядів: 70

         Це чудова сімейна подія, яка, хоч і досить молода, проте допомагає зміцнити родинні зв'язки та створити теплу атмосферу в сім'ї.

         Щорічно, 10 квітня, починаючи з 1998 року в усьому світі відзначають Міжнародний День братів і сестер. Спочатку свято з’явилося в США, там воно називається Siblings Day. Ідея заснування цього свята належить Клаудії Еварт, яка втратила своїх рідних брата й сестру в ранньому віці. В пам’ять про них Клаудія вирішила організувати проведення свята, а в якості дати обрала 10 квітня – День народження її сестри. Мета свята – нагадати людству про сімейні цінності, побудовані  на любові, турботі та взаємній повазі. Адже брати і сестри після батьків є найближчими родичами. Зв'язки між братами і сестрами унікальні тим, що вони часто тривають усе життя і, як правило, є найтривалішими стосунками в житті людини.

          Щодо виховання з самого дитинства братів і сестер бібліотека пропонує ряд видань українських,  британських, американських,  психологів. Тож, якщо у вас є брат чи сестра, то привітайте їх із цим теплим сімейним святом, скажіть теплі слова, згадайте разом приємні моменти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь